Резервирай частна стая или апартамент под наем в Хановер

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Hannover? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Hannover!

С население 1,4 милиона Мюнхен е третият по големина град в Германия и столица на провинция Бавария. Що се отнася до Мюнхен там има много интересни места. Едни от най-известните са Халбройхауз, Мариенплац и Байерн Мюнхен. Но градът може да предложи и много повече такива места на туристите и почиващите. Например Мюнхен има един от най-големите градски паркове в света – Английската градина (English Garden). Той е по-голям дори от Central Park в Ню Йорк. Посетете Мюнхен и започнете подготовката за пребиваването си там с търсене на апартамент, стая или частна квартира, каквато бихте могли да си позволите на gloveler.com – Мюнхенски услуги за настаняване?

Архитектурата на града впечатлява не само експертите. Архитектурните стилове преминават през готика и барок до art nouveau. В центъра на града е Мариенплац, рамкиран от старата и новата градски палати. Новата градска палата носи духа на историческата приемственост. В близост може да се види най-старата мюнхенска черква Св. петър. Следват готическите сгради Изартор (Портата на Изар), старата градска палата, Карлстор (Портата на Карл) и, разбира се, градският пазар, Фрауенкирхе (Женската черква), предизвикващи също ентусиазъм у посетителите. От една страна черквата Св. Михаил, както и Старата Академия, са най-значимите постройки от ерата на Ренесанса. От друга, известната сграда от времето на италианския Барок Театиновата черква (Theatine Church) е най-старата барокова постройка в града. В центъра на Мюнхен има още множество други барокови сгради, подходящи за стимки.

Пренощувайте в стая или квартира в Мюнхен! Тук можете да намерите всичкоизгодно настаняване . Можете да намерите и информация за съвременнте сгради на Мюнхен като връх на архитектурните си преживявания. Една от най-известните съвременни постройки е четирицилиндровият небостъргач на БМВ, чийто облик наподобява знака на концерна. Като забележителна съвременна постройка, олимпийският парков комплекс, със своите причудливи покриви – тенти, не бива да липсва във вашата обиколка на града.

Повече информация за изложението CeBIT можете да намерите тук.

Резервирай изгодна квартира в Hannover чрез gloveler - посредник Hannover:

  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Забележителности в Hannover

Градините Херенхойзер
Едни от най-значимите европейски барокови градини, с фонтани, чиито водни струи достигат 80 метра височина. Все пак, не прекарвайте нощта в градината, а резервирайте апартамент или стая в Хановер с помощта на gloveler.com.
Зеленият пръстен
80-киломитровата пешеходна и велосипедна обиколка на Хановер е добър начин да опознаете града.
Вътрешният град
Църквата "Маркткирхе", както и старото кметство в сърцето на града, напомнят за късната готика в северна Германия. Директно в центъра ще намерите изгодни квартири с посредничеството на gloveler.com
Музеят на Вилхелм Буш
Рядката колекция от карикатури и графики на Вилхелм Буш се допълва чудесно от временни изложби на анимации и комикси.
Велфеншлос (Замъкът на Гвелфите)
Първоначално планиран като седалище на Гвелфите, с анексията на Хановер от Прусия, дворецът се превръща в седалище на Университет Хановер.

Апартаменти и частни стаи в Hannover